Om Teknik Doktor

Om Teknik Doktor

Teknik Doktor blev grundlagt 1. oktober 2007 af Max Lindegaard som en ”tekniks-hjemmeservice” virksomhed. Med næsten 20 års erfaring inden for IT, tele og medie branchen, har virksomheden et rigtigt godt grundlag, for at kan varetage mange og til tider også meget specialiseret opgaver.

Siden virksomhedens start, er forretningen udvidet, til også at servicere mindre erhvervs drivende og virksomheder. Teknik Doktor er i stand til, at kan opfylde de fleste, tekniske behov og finde eller lave komplette løsninger, for både private og erhvervs drivende.

Teknik Doktor bestræber sig altid på, at det skal være så let og enkelt for kunden, som muligt. Derfor har du har du muligheden for at få hjemme besøg, det vil sige at du slipper for at transportere dit udstyr til reparation og du slipper for at roden men kabler. Nogen gange kan reparation også fortages hos kunden, men det er kun reparationer der ikke kræver specielt værktøj eller udstyr.

Fra eget værksted med professionelt udstyr er Teknik Doktor i stand til at klare de fleste computere reparationer.

Endvidere er Teknik Doktor også en rådgivende virksomhed, som kan yde rådgivning i alt fra indkøb og anskaffelse af korrekt udstyr, til opsætning, vejledning eller undervisning i brug af dette. Teknik Doktors kerne ydelser er alt inden for IT og medie udstyr, båder reparation, opsætning og rådgivning.

Men dermed ikke sagt, at opgaverne skal ligge inden for denne ramme. Det kan sagtens lade sige gøre at bryde rammen, der kan nævnes opgaver som opsætning af ting som f. eks. ringklokker og lamper. Men også opsætning af alt fra tyverialarmer til kreditkort terminaler, kan efterhånden siges at være et speciale.

Man kan godt sige, at har du brug for en, men god tekniks snilde, så har du fundet den hele rigtige sammenarbejdes partner. Derfor mottoet ”ingen opgave er for lille”

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere, og til at få et uforpligtende tilbud.

Teknik Doktor

Konvalvej 20
9000 Aalborg

Telefon: 22 11 76 75
Mail: mail@teknikdoktor.dk

Træffetider:

Mandag – Fredag: 10 – 20
Lørdag – Søndag: Lukket

Synes godt om på facebook

Facebook Pagelike Widget
© 2016 - Teknik Doktor. All Rights Reserved.