Computer & Tilbehør

Teknik Doktor Computer & Tilbehør

Virker din computer ikke som den skal?
Teknik Doktor kan hjælpe dig med fejlfinding og reparation, altid til en fast aftalt pris så du undgår uheldige overrasker. Teknik Doktor reparer både stationær og bærbar computer med garanti.

Trænger din computer til en opgradering?
Teknik Doktor kan tilbyde at opgradere din computer og derved puste nyt liv i den, så den bliver i stand til at yde mere og holde længer. Opgraderinger består ofte i mere hukommelse/ram, kraftigere processer, hurtigere og større harddisk. I forbindelse med opgradering af harddisk kan det blive nødvendig at flytte den data du allerede har lageret, dette gøres selvfølgelig sikker og uden din data forsvinder.

Er det tiden at anskaffe en ny computer?
Teknik Doktor kan tilbyde rådgivning i køb af ny computer og nyt udstyr, så du får det helt rigtige, til netop dine behov. Teknik Doktor kan opbygge individuelle stationære computer til specifikke behov og fremskaffe den helt rigtige bærbare computer. Anskaffer du selv dit udstyr, kan du få hjælp til at komme i gang. Hjælpen kan f. eks. bestå i at klargøre nyindkøbt computer og flytning af data, som mail, dokumenter, billeder og musik, fra din gamle computer.

– Ring og hør nærmer på telefon 22 11 76 75